середа, 23 квітня 2008 08:10

"Регіони" за парламентсько-президентську форму правління

"Регіони" за парламентсько-президентську форму правління
Партія регіонів підтримає все, що стосується переходу до парламентсько-президентської форми правління. Про це заявила народний депутат від цієї політичної сили Олена Лукаш.

Як передає прес-служба партії, політик підтвердила готовність Партії регіонів співпрацювати зі всіма політичними силами в питанні конституційної реформи.

"Що стосується нашої співпраці з БЮТ з цього питання, то на сьогодні досить важка ситуація. БЮТ тричі ініціював це питання і тричі знімав його з порядку денного або піднімав питання Харкова, які для нас неактуальні. Тому ми визначатимемося залежно від порядку денного", - додала парламентарій.

"У нас є рішення нашої фракції: якщо інші парламентські сили ініціюватимуть зміни в Конституцію, то ми їх підтримаємо", - заявила Лукаш. "Самі ми не зможемо піднімати питання: у нас немає достатнього кількість голосів", - підкреслила народний депутат.

Нагадаємо, раніше Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко висловила переконання, що після пасхальних свят парламент збереться і проголосує в першому читанні зміни в Конституцію, що передбачають створення в Україні парламентської республіки, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" за парламентсько-президентську форму правління». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі