четвер, 10 липня 2008 15:28

"Регіони" втрачають своїх людей: 500 осіб вийшли з ПР

Близько 500 членів Сєвєродонецької міської організації Партії регіонів заявили про вихід із партії. Про це повідомив Андрій Бодров, заступник мера Сєвєродонецька, депутат Луганської облради.

"Близько 500  осіб вже поклали партійні квитки, деякі територіальні осередки міста ліквідовані, оскільки кількість членів зменшилася більш ніж на 90%", - повідомив Бодров.

За словами Андрія Бодрова, масовий вихід із партії - це реакція на тиск з боку політради Луганської обласної організації Партії регіонів. З партії виключили главу фракції ПР у міськраді Юрія Головка і самого Андрія Бодрова. Це помста за позицію депутатів Сєвєродонецької міськради і мера Володимира Грицишина: під час підготовки 2-го Сєвєродонецького з"їзду депутати відмовлялися надати для скандального заходу Льодовий палац.

Потім сєвєродончани направили клопотання про вихід із підпорядкування Луганської обласної організації. Але клопотання не було задоволене.

Олександр Єфремов, народний депутат України від Партії регіонів, на недавній прес-конференції розповів: "Націоналістичні організації влаштували справжню істерику навколо з"їзду. Чинили сильний тиск на депутатів Сєвєродонецької міськради, вони піддалися тиску і навіть здійснювали спроби перешкоджати проведенню з"їзду. Безпринципність депутатів Сєвєродонецької міськради, порушення норм партійної дисципліни отримали відповідну оцінку на нашій попередній партійній конференції".

За словами Андрія Бодрова, лідер сєвєродонецьких регіоналів Юрій Головко не згоден із виключенням з партії, він написав апеляцію на ім"я контрольно-ревізійної комісії. Справа Головка розглядатиметься на засіданні ревізійної комісії під керівництвом Миколи Азарова, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" втрачають своїх людей: 500 осіб вийшли з ПР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі