вівторок, 11 грудня 2007 16:43

"Регіони" вимагають у Ющенка широку коаліцію, НУ-НС - ні в яку

Народний депутат, член фракції НУ-НС Юрій Луценко заявляє, що Партія регіонів намагається провести консультації з Президентом України Віктором Ющенком відносно створення широкої коаліції. Про це він сказав журналістам.

"Позиція наших політичних опонентів - влаштувати зустріч з Президентом, щоб добитися більш широкої коаліції", - сказав він.

У свою чергу лідер блоку "Наша Україна – Народна самооборона" В"ячеслав Кириленко зауважив, що лідери коаліції також братимуть участь у відповідних консультаціях з главою держави, однак, наголосив він, не може бути й мови про розширення формату коаліції за участю фракції Партії регіонів.

Він нагадав, що коаліційна угода між БЮТ і НУ-НС забороняє створення коаліції політичними силами, які входили до коаліції національної єдності у минулому скликанні Верховної Ради (зокрема, до її складу входили фракції Партії регіонів, КПУ та СПУ ), пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" вимагають у Ющенка широку коаліцію, НУ-НС - ні в яку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі