вівторок, 11 вересня 2007 09:43

"Регіони" відмовляється від співробітництва з Черновецьким

Cьогодні, 11 вересня, на прес-конференції голова фракції Партії регіонів у Київській міській раді Олексій Омельяненко й глава київської міської організації партії Василь Горбаль збираються оголосити про початок збору підписів депутатів за проведення черго Як повідомляє Коммерсант- Украина там же буде оголошено й про збільшення кількості депутатів фракції з 10 до 16 осіб.

За період парламентської виборчої кампанії це перший публічний виступ представників Партії регіонів проти політики мера Києва Леоніда Черновецького.

Цей крок, на думку керівництва фракції БЮТ у міськраді, продиктований бажанням ПР зберегти свій політичний рейтинг і означає розвал лояльної до Черновецького більшості в Київраді.

Нагадаємо, вчора, 10 вересня, Блок Юлії Тимошенко в Київраді ініціював проведення позачергової сесії Київради для звільнення міського голови Леоніда Черновецького й секретаря Київради Олеся Довгого.

За матерiалами Коммерсант- Украина

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" відмовляється від співробітництва з Черновецьким». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі