пʼятниця, 30 листопада 2007 13:25

"Регіони" відмовилися працювати в можливому уряді Тимошенко

Депутат Верховної Ради від фракції Партії регіонів Василь Горбаль проти того, щоб представники опозиції були в Кабінеті Міністрів. Про це повідомила прес-служба ПР.

Горбаль вважає неприйнятним для ПР пропозицію лідера блоку її імені Юлії Тимошенко включити до складу її уряду на посаду віце-прем"єр-міністра представника ПР у разі, якщо ця партія проголосує за закон про опозицію.

"Я вважаю, що співробітництво опозиції й коаліції повинне проходити в парламенті, а не в уряді", - вважає він.

На думку депутата, для самої Тимошенко важливий не так закон про опозицію, як підтримка опозицією інших рішень коаліції в парламенті.

Горбаль зазначає, що для постійної стабільної роботи коаліції вона повинна бути набагато більшою за кількістю депутатів.

"Тим більше, що майже всі політичні сили говорили про доцільність продовжити конституційну реформу, а для цього треба більше, ніж 226 голосів народних депутатів", - вважає він.

У зв"язку із цим Горбаль закликає парламент шукати інші форми взаємодії між коаліцією й опозицією, пишуть Українські Новини.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" відмовилися працювати в можливому уряді Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі