понеділок, 07 травня 2007 08:13

"Регіони": вибори потрібно проводити восени

Робоча група для врегулювання кризи обговорює питання проведення дострокових виборів у період від липня до листопада.

Про це повідомила координатор парламентської більшості Раїса Богатирьова в суботу ввечері в ефірі 5 каналу, коментуючи засідання робочої групи.

"Ми обговорювали питання строку проведення виборів, але кожна сторона не проводила тільки свою лінію", - зазначила вона.

Водночас Богатирьова повідомила, що Партія регіонів вважає необхідним проведення виборів восени.

"Партія регіонів розраховує на підтримку нашої позиції з боку політичних опонентів. Оскільки ми відстоюємо не суто свої політичні партійні інтереси, а інтереси виборця. Коли він може в ефективній обстановці брати участь у виборах. І з нашої точки зору, це краще зробити восени", - заявила Богатирьова.

Взагалі ж, за її словами, під час засідання робочої групи "дискусія була складною, емоційною, але продуктивною".

Вона також повідомила, що після укладених між президентом та прем"єром домовленостей Партія регіонів веде "складну дискусію з партнерами, однопартійцями і виборцями".

За словами Богатирьової, згода прем"єра на проведення дострокових виборів до парламенту – "це початок великої черги компромісів, які мусять зробити українські політики з обох боків", пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони": вибори потрібно проводити восени». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі