вівторок, 31 липня 2007 09:55

"Регіони": Список не затверджений. Все інше - фантазії журналістів

У Партії регіонів не підтверджують достовірність інформації щодо першої десятки виборчого списку партії, яка з"явилась у деяких ЗМІ.

Як повідомив заступник керівника фракції Партії регіонів Михайло Чечетов, остаточна версія списку буде готова на засіданні політради партії напередодні або в день проведення з"їзду.

"Список не затверджений. Все інше - фантазії журналістів", - сказав він.

У вівторок деякі ЗМІ опублікували варіант першої десятки списку Партії регіонів, в яку входять прем"єр-міністр Віктор Янукович, перший віце-прем"єр, міністр фінансів Микола Азаров, віце-прем"єр Андрій Клюєв, лідер фракції партії у Верховній Раді 5-го скликання Раїса Богатирьова, депутати Тарас Чорновіл, Віктор Тихонов, Рінат Ахметов і В"ячеслав Богуслаєв. Всі вони, як відомо, були в першій десятці на виборах у 2006 році.

В той же час присутність в першій десятці уповноваженого Верховної Ради з прав людини Ніни Карпачової (N2 в списку на виборах в 2006 році), депутатів Верховної ради 5-го скликання Георгія Скудара (N3), Юхима Звягільського (N9) і Бориса Колесникова (N10) поки "залишається під питанням", пишуть видання.

Раніше ряд ЗМІ вже публікували гіпотетичний список Партії регіонів. У партії цю інформацію також спростовували.

З"їзд Партії регіонів намічений на найближчу суботу, 4 серпня, пише Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони": Список не затверджений. Все інше - фантазії журналістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі