вівторок, 17 квітня 2007 13:38

"Регіони" пропонують вигнати Огризка з МЗС

Уряд України повинен поставити питання про звільнення Володимира Огризка з міністерства закордонних справ. Про це заявив депутат Тарас Чорновіл від Партії Регіонів.

"По Огризко, я думаю, Кабмін повинен ставити питання про його відставку. Він не на своєму місці", - сказав Чорновіл.

Відповіднодо слів депутата, приводом для звільнення Огризка є його заяви по Чорноморському флоту Росії, зроблені представником МЗС напередодні поїздки до Москви глави українського зовнішньополітичного відомства Арсенія Яценюка. Нагадаємо, що Огризко тоді заявив, що Росія повинна вже сьогодні почати підготовку до виведення ЧФ з Криму.

"Напередодні поїздки Яценюка до Москви Огризко зробив провокаційну заяву, і це підтверджує, що стиль роботи Бориса Тарасюка не можнавикорінити з МЗС остаточно", - говорить Чорновіл.

"Нам було б логічно звернутися до Яценюка у зв"язку з різкими заявами Огризко, щоб він визначився з подальшоим перебуванням Огризко на посаді заступника. Я думаю, що цим питанням обов"язково займеться Кабмін України", -заявив представник Партії Регіонів , передає Новий Регіон.
Зараз ви читаєте новину «"Регіони" пропонують вигнати Огризка з МЗС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі