пʼятниця, 16 січня 2009 09:03

"Регіони" проголосували за імпічмент, бо згадали гасло Ющенка

Ухваливши Закон, який визначає процедуру імпічменту, парламент реалізував передвиборче гасло Президента "Закон один для всіх". Про це в інтерв"ю журналістам заявив народний депутат від Партії регіонів Олександр Єфремов.

"Ми голосували за даний проект, щоб мати інструмент, який би підтверджував гасло, з яким Ющенко йшов на вибори: "Закон один для всіх", і від якого сьогодні відмовився. Так от, парламент пам"ятає його обіцянку і сьогодні (15 січня), проголосувавши за цей Закон, він поставив під закон, зокрема, і Президента", - сказав Єфремов

Відповідаючи на питання, чи планує Партія регіонів скористатися ухваленим Законом для імпічменту Президента Віктора Ющенка, Єфремов відзначив, що використання положень цього документа - це "велика, дуже копітка робота".

За його словами, ні на засіданні фракції, ні на політраді партії рішення з даного питання ще не ухвалювалося.

"Сьогодні (15 січня) ми голосували за закон. Ви дуже випереджаєте події", - відзначив він.

Учора Верховна Рада України ухвалила Закон про тимчасові слідчі комісії, спеціальну тимчасову слідчу комісію і тимчасову спеціальну комісію Верховної Ради України N3250-д, який прописує процедуру імпічменту Президента.

За відповідний законопроект проголосували 408 українських парламентаріїв, проти - 9, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" проголосували за імпічмент, бо згадали гасло Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі