понеділок, 20 жовтня 2008 14:12

"Регіони" про Тимошенко: "Тримається за прем"єрське крісло, як п"яний стовпа"

У Партії регіонів розцінюють заклик прем"єр-міністра Юлії Тимошенко до об"єднання як намагання зняти з себе відповідальність за банкрутство країни. Про це йдеться в заяві Партії регіонів.

У документі зазначається, що "ще в липні Партія регіонів подала уряду Тимошенко план виведення країни з кризи, ознаки якої були чітко помітні уже тоді".

"Опозиційний уряд вимагав, щоб Тимошенко припинила популістську політику, бо це призведе до банкрутства економіки", - наголошують автори заяви і додають: "Ми наполягали на тому, що уряд повинен негайно вжити заходи, створити стабілізаційний фонд і захистити громадян від тих викликів, перед якими поставив державу непрофесіоналізм популістської команди і перед якими Україна опиниться восени".

"Однак, - йдеться далі в заяві, - з боку Тимошенко не було не лише жодного реагування на вимоги опозиції. Більше того, Юлія Тимошенко увесь час заколисувала суспільство своїми запевненнями в тому, що економіка в "абсолютно прекрасному стані", що "в нас збільшуються зарплати, росте виробництво, подолана інфляція".

"Натомість за вікном прем"єрського кабінету життя показувало зовсім іншу картину – ціни непомірно росли на всі без винятку товари і послуги, на ліки, на енергоносії. Почали зупинятися виробництва і рости безробіття. Плюс до всього людей двічі обікрала влада, спекулюючи валютою, а тепер і взагалі припинивши видавати гроші з депозитних рахунків населення", - констатують у Партії регіонів.

За їх словами, "навіть така картина не зашкодила Тимошенко ще минулого четверга запевняти громадян, що "в Україні кризи нема".

"Прозріла Юлія Тимошенко через два дні після своєї заяви, в неділю, оскільки зрозуміла, що треба терміново списати на когось провали її уряду. Вірна своєму стилю, вона і тут спробувала перекласти відповідальність на інші плечі – і поставила усіх перед фактом: збираю лідерів у себе в понеділок – будемо об"єднуватися для порятунку України, оголосила Юлія Тимошенко. При цьому вона не подала жодного плану, програми порятунку України. Єдиний її план – Тимошенко при владі. Більше рецептів на подолання кризи у Юлії Володимирівни нема", - вважають у Партії регіонів.

"Зняти з себе відповідальність за банкрутство країни, до якого призвела політика популізму – ось головна і єдина мета заклику Тимошенко до об"єднання. Як висловився свого часу один італійський політик, "тримається за прем"єрське крісло, як п"яний стовпа"", - наголошується в заяві.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" про Тимошенко: "Тримається за прем"єрське крісло, як п"яний стовпа"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі