четвер, 03 квітня 2008 08:12

"Регіони" примушують вчителів мітингувати проти Тимошенко

"Регіони" примушують вчителів мітингувати проти Тимошенко
Міська влада Донецька змушує працівників бюджетних установ та організацій брати участь у мітингах проти НАТО та уряду Юлії Тимошенко, заявляє член фракції БЮТ Володимир Каплієнко.

За словами депутата, протягом 1 та 2 квітня у середніх школах Донецька були проведені так звані "педагогічні наради", повідомляє прес-служба БЮТ.

На цих нарадах, зазначив Каплієнко, директори шкіл повідомили, що з районних управлінь освіти Донецька надійшли телефонограми з вимогою направити представників шкіл на мітинг, який відбудеться 3 квітня у Донецьку.

Квота учасників мітингу в середньому складала 30 осіб від однієї школи, за це педагогам надавалися відгули, пояснив депутат.

За його словами, транспорт до місця проведення мітингу забезпечують райвиконкоми міста Донецька.

Директори шкіл також наголошували, що буде вестись чіткий облік тих, хто є у списку учасників мітингу, зазначається у повідомленні.

За словами Каплієнка, "міське управління освіти, яке очолює член Партії регіонів пан Соловйов, зобов"язало всі райони Донецька зібрати вчителів з підпорядкованих їм шкіл".

Крім того, депутат повідомив, що подібні вимоги отримали працівники лікувальних закладів міста.

Як відомо, Партія регіонів оголосила про проведення 3 квітня антинатовських мітингів у кількох містах України, зокрема, у Києві, Харкові, Дніпропетровську, Донецьку, Луганську, Одесі, Запоріжжі й Севастополі, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" примушують вчителів мітингувати проти Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі