понеділок, 26 листопада 2007 11:29

"Регіони" прийдуть у Раду в четвер, але можуть – і у вівторок

Партія регіонів прийде на чергове пленарне засідання парламенту шостого скликання в четвер, 29 листопада, як про те оголосила на першому пленарному засіданні головуюча Раїса Богатирьова. Про це повідомила депутат від Партії регіонів Ганна Герман.

"Згідно регламенту наступне пленарне засідання призначає той член тимчасової президії, що головував на засіданні. Раїса Богатирьова оголосила, що наступне засідання відбудеться 29 листопада", – сказала вона.

За її словами, Партія регіонів не збирається порушувати регламент і починати роботу нової Верховної Ради з порушень.

Водночас, вона відзначила, що депутати від Партії регіонів готові прийти на позачергове пленарне засідання, якщо буде оголошено його проведення.

Разом з тим, Герман наголосила, що поки такого рішення немає.

Як повідомлялося, перше пленарне засідання Верховної Ради шостого скликання було проведене в п"ятницю, 23 листопада. Після оголошення про формування 5-ти фракцій парламенту, головуюча на засіданні Р.Богатырьова закрила пленарне засідання, так і не оголосивши про формування коаліції політичних сил.

При цьому перший заступник лідера фракції Блоку Юлії Тимошенко Олександр Турчинов заявив, що оголошення закриття засідання парламенту в п"ятницю є провокацією. За його словами, БЮТ планує у вівторок, 27 листопада, взяти участь у засіданні Верховної Ради, повідомляє Интерфакс.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" прийдуть у Раду в четвер, але можуть – і у вівторок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі