четвер, 19 липня 2007 08:20

"Регіони" пожертвують Кінаху 5 місць у своєму списку

Враховуючи низькі шанси Партії промисловців і підприємців самостійно подолати 3% бар"єр, а також присутність Анатолія Кінаха у складі уряду, ПППУ може розраховувати на п"ять місць в прохідній частині виборчого списку Партії регіонів.

"Я думаю, що Партія регіонів надасть Анатолію Кинаху приблизно п"ять місць в прохідній частині списку, - припустив "регіонал" Василь Хара. - А у разі формування більшості, після проведення виборів, вищу посаду у виконавчій владі запропонують і Кінаху".

При цьому Хара упевнений, що Кінах не піде на розпуск ПППУ.

"Навряд чи Кінах розпрощається з партією. Найбільш вірогідне входження представників ПППУ в наш список з тією умовою, що партія працюватиме на список Партії регіонів", - вважає Хара.

Раніше Анатолій Кінах підтвердив, що його політична сила веде переговори з Партією регіонів про можливу сумісну участь у виборчій кампанії. За його словами, переговори ведуться "з усіма суб"єктами політичного життя", які "розділяють принципи ПППУ".

За матеріалами: "Коммерсантъ-Україна", "Сегодня"

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" пожертвують Кінаху 5 місць у своєму списку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі