середа, 20 серпня 2008 10:12

"Регіони" повинні подякувати Тимошенко - Кармазін

"Регіони" повинні подякувати Тимошенко - Кармазін
На початку вересня питання про відставку уряду не підніматиметься, хоча про це весь час говоритимуть, але всі сили спрямують на внесення змін до бюджету. Парламент і так зараз у величезному боргу перед народом з ухвалення законів.

Про це повідомив народний депутат України від блоку НУ-НС Юрій Кармазін, коментуючи заяву першого замголови фракції БЮТ Андрія Кожем"якіна про те, що деякі фракції Верховної Ради готують відставку уряду на 8 вересня.

"Така ідея у будь-якому випадку не матиме ніяких наслідків. Ми вже побачили, як в липні "регіони" винесли питання про відставку уряду і оскандалилися, тому у вересні їм потрібно подякувати уряду за хорошу роботу, за те, що ведеться боротьба з інфляцією, а також за те, що Кабмін продемонстрував хорошу роботу з подолання наслідків паводку", - додав він.

За словами політика "постановка питання про відставку уряду не матиме серйозних наслідків, якщо тільки не вдасться якимсь чином схилити частину Нашої України". В той же час Юрій Кармазін відзначив, що це не буде зроблено, "тому що Наша Україна монолітно виступить проти "розбещення" свого коаліційного уряду".

"Всі плани з ініціації відставки уряду абсолютно не серйозні і покажуть несерйозність тих політичних сил, які все ще підніматимуть такі питання. Сьогодні на порядку денному стоять інші питання, потрібно об"єднувати націю, а не боротися за уряд і за те, в якому з кабінетів сидіти", - підсумував Кармазін, пише ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" повинні подякувати Тимошенко - Кармазін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі