вівторок, 03 лютого 2009 12:12

"Регіони" погрожують підняти людей проти Ющенка і Тимошенко

"Регіони" погрожують підняти людей проти Ющенка і Тимошенко

Партія регіонів погрожує акціями протесту проти влади у разі, якщо вона не відповість за кризу.

"Якщо влада спробує уникнути відповідальності за содіяне нею, вся країна підніметься на загальноукраїнську акцію протесту. Ці політичні банкрути більше не можуть і не мають права керувати державою. Вони повинні піти геть!", - сказано у заяві Партії регіонів.

"Регіонали" заявляють, що "своєю некомпетентністю, безвідповідальністю, непрофесійністю і постійними чварами вона "дістала" всіх: студента, який не отримує стипендію, робітника, який втратив роботу, підприємця, якого задавили податками, пенсіонера, якого перетворили на жебрака".

"Влада вже включила друкарський верстат і друкує нові мільярди обезцінених українських гривень, наражаючи національну валюту на небезпеку перетворитися у фантики зразка початку 90-х", - йдеться у заяві.

Уже весь світ сміється з цього

На думку "регіоналів", влада займається двома речами: "або розповідає казки про всеукраїнське благо, або обливає одна одну брудом з екранів телевізорів".

"Чого люди тільки не наслухалися від них. "Президент – корупціонер", - заявляє прем"єр. "Вона – воровка", - чуємо у відповідь. Уже весь світ сміється з цього. А вони продовжують звалювати вину один на одного. У народі про таких кажуть: "Яке їхало – таке здибало", - обурюються вони.

"Регіонали" також заявляють, що в результаті "непрофесійності і авантюрності цієї влади Україна втратила третю частину внутрішнього валового продукту".

"Ми рішуче вимагаємо відповідальності президента і прем"єр-міністра, і нас у цьому підтримує народ. За останніми соціологічними дослідженнями, 88,3 відсотка українців вважають економічний стан України жахливим", - сказано у заяві.

Як відомо, у вівторок Партія регіонів заблокувала трибуну, вимагаючи звіту президента, прем"єра і голови Нацбанку.

Водночас прем"єр Юлія Тимошенко звинувачує Партію регіонів у намаганнях дестабілізувати країну та заявляє про готовність звітувати про дії уряду в середу.

"Ми запропонували Партії регіонів послухати в середу вранці (звіт уряду), якщо вони сьогодні не готові. Можливо, у них доповідь, яка буде критикувати уряд, не написана, можливо, запитання до уряду депутатам не роздали, не знаю, чому вони не готові", - сказала вона.

"Ми запропонували заслухати в середу, але вони також з цим не погоджуються", - додала вона.

"На привеликий жаль, сьогодні Партія регіонів живе за принципом: чим гірше – тим краще. І дестабілізує ситуацію будь-якими методами", - наголосила Тимошенко.

Прем"єр також нагадала, що навіть після голосування за відставку Кабінету міністрів, уряд працюватиме у якості виконуючих обов"язки до того часу, поки не буде створена нова коаліція.

Вона також зазначила, що ще в понеділок лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявляв, що у вівторок "буде слухатись відставка уряду".

"Те, що Партія регіонів заблокувала трибуну проти відставки уряду, щоб не слухати це питання, говорить про хаос в цій політичній силі, про відсутність логіки", - зазначила вона.

За матеріалами: Українська правда.
Зараз ви читаєте новину «"Регіони" погрожують підняти людей проти Ющенка і Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі