понеділок, 10 грудня 2007 12:11

"Регіони": Подати Тимошенко Ющенка вмовив Качинський

Народний депутат Володимир Сівкович (фракція Партії регіонів) вважає, що обрання прем`єр-міністра до формування парламентських комітетів порушує Регламент Верховної Ради.

Про це повідомили в прес-службі Партії регіонів із посиланням на Сівковича.

"Обрання прем`єр-міністра до формування комітетів порушує Регламент, але вівторок великий, і ми можемо обрати віце-спікера й сформувати комітети, а потім проголосувати за прем`єра. Оскільки Тимошенко дуже хоче бути прем`єром і час не терпить, я думаю, комітети сформують швидко й оберуть віце-спікера", - сказав Сівкович.

Представник Партії регіонів вважає, що швидке внесення до парламенту подання Президента України Віктора Ющенка на призначення Юлії Тимошенко прем`єр-міністром є свідченням зовнішнього впливу на главу держави. "Моя думка така, що на Президента вплинув приїзд Качинського (Президента Польщі Леха Качинського), який, швидше за все, приїхав умовляти Ющенка негайно поставити Тимошенко на посаду прем`єра. Качинський, напевно, теж виконував чиєсь доручення. Це означає, що Тимошенко максимально задіяла свої важелі зовнішнього впливу", - зазначив він.

11 грудня парламент планує розглянути питання про призначення прем`єр-міністром лідера БЮТ Тимошенко кандидатура якої запропонована коаліцією демократичних сил, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони": Подати Тимошенко Ющенка вмовив Качинський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі