середа, 05 листопада 2008 09:24

"Регіони" підрахували, у скільки українцям обходиться Кабмін і Президент

Коментуючи рішення Президента скоротити свій штат на 25%, народний депутат від Партії регіонів Владислав Лук"янов зазначив: "Таке скорочення має торкнутися і Кабінету Міністрів.

Якщо врахувати, що велика частина галузей промисловості приватизована, то не зовсім зрозуміло, наскільки у нас завантажений Кабінет Міністрів, який обходиться державі в півмільярда гривень.

Не зовсім зрозуміло, навіщо нам такий дорогий Президент, який обходиться українським платникам податків дорожче, ніж британська королева. Може, тоді й повноваження у нього мають бути відповідні?".

Владислав Лук"янов вважає, що коли йде постійне перетягування каната між Президентом і Прем"єром, коли відбуваються постійні конфлікти між Тимошенко та Ющенком, коли насправді чиновники вищого класу займаються клоунадою, цирком, то, мабуть, людям нічого робити.

"Тому було б доцільно скоротити витрати на їх утримання не на 20%, а хоча б наполовину. Тоді відразу з"явиться ефект", - резюмував Лук"янов, пише ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" підрахували, у скільки українцям обходиться Кабмін і Президент». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі