четвер, 31 травня 2007 08:18

"Регіони": Опозиція не зацікавлена у дострокових виборах

Депутат фракції Партії регіонів Володимир Макеєнко вважає, що події у Верховній Раді впродовж останніх двох днів довели, що у виборах не зацікавлена не лише коаліція, але й опозиція.

Таку думку він висловив в інтерв"ю журналістам в ніч з середи на четвер після закінчення вечірнього пленарного засідання ВР.

За його словами, на полі "сьогодні знаходиться декілька політичних гравців". Він зазначив, що одних влаштовують ці вибори, а інших – "тільки наполовину".

При цьому, за словами Макеєнка, деякі з політичних сил тільки роблять вигляд, що вони зацікавлені у проведені дострокових виборів і "думають, навіщо вони взагалі втягнулись у ці вибори".

Депутат зазначив, що впродовж двох днів не вдалося просунутися у плані прийняття законопроектів, необхідних для проведення виборів.

За його словами, затягування цього процесу йде вже і зі сторони опозиційних політичних сил.

"Регіонал" пояснив це тим, що опозиція реально поглянула на останні опитування і побачила, що дострокові вибори їй нічого не дадуть, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони": Опозиція не зацікавлена у дострокових виборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі