вівторок, 01 липня 2008 13:16

"Регіони" не проти попрацювати на літніх канікулах

Партія регіонів, може, і погодитися продовжити сесію Верховної Ради, але це не буде відповіддю на заклик Тимошенко.

Про це заявив народний депутат України від Партії регіонів Василь Хара, коментуючи заяву Тимошенко про необхідність продовжити сесію ВР, щоб прийняти зміни в закон про держбюджет.

"Я не знаю, чи погодиться Партія регіонів на заклик Тимошенко, але я б не відгукнувся. Тому що на наш заклик надати 1 березня проект змін до бюджету цього року Юлія Володимирівна наплювала, а зараз з безневинним личком, ангельським голоском говорить: "Вони могли б ще попрацювати". Хай залишається і працює в ручному режимі, в якому працює і який їй подобається", – заявив політик.

Він вважає, що Раді потрібно продовжити роботу не для того, щоб розглянути питання про зміни до бюджету, а щоб заслуховувати звіт уряду Тимошенко щодо ситуації, яка склалася в країні.

"І за наслідками звіту було б вже видно – або розглядатимемо проект змін до бюджету, або ставити питання про інший уряд, який був би здатний працювати, управляти економікою і країною", – відзначив Хара.

Він також нагадав, що Партія регіонів зібрала 150 підписів щодо проведення позачергового засідання ВР.

"Але, на жаль, не з нашої провини цього не відбулося, тому що потрібно зібратися не тільки 150-ти депутатам, а всій ВР, і заслуховувати звіт уряду, але фракції БЮТ і НУ-НС не дали згоди на це, і додаткове засідання парламенту так і не скликалося", – повідомив політик.

Він також висловив думку, що, можливо, уряд дасть звіт в останній пленарний тиждень перед літніми канікулами.

"Може, ми ухвалимо рішення продовжити цю сесію ВР. Усе залежатиме від того, як складеться ситуація. Але роботу ми не продовжуватимемо за закликом Юлії Володимирівни. Тому що це лицемірство – 4 місяці вона тягнула з внесенням змін до держбюджету, а зараз говорить про необхідність продовжити роботу парламенту, щоб прийняти ці зміни", – підсумував Хара.

Нагадаємо, прем"єр-міністр Юлія Тимошенко закликала депутатів Верховної Ради не йти у відпустку до ухвалення змін до державного бюджету на 2008 рік.

Вона відзначила, що Кабмін розраховує на ухвалення Радою змін до держбюджету до відпустки.

"А взагалі-то, якби були справжні парламентарії, то не треба і у відпустку ходити, а краще прийняти бюджет і дати людям гроші", – сказала Тимошенко, повідомляє ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" не проти попрацювати на літніх канікулах ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі