вівторок, 01 квітня 2008 08:57

"Регіони" не протестуватимуть проти НАТО і з Бушем у них немає жодних проблем

Головними темами візиту президента США Джорджа Буша до Києва є українсько-американські взаємини, інтеграція України до євроатлантичних структур та економічна співпраця між двома країнами. Опозиційні партії розійшлися в оцінці значення цієї події.

Джордж Буш має зустрітися з першими особами держави, підписати низку українсько-американських документів з лібералізації торгівлі між двома державами, оглянути історичні пам"ятки та виступити в одній зі столичних шкіл.

Окремим пунктом програми Буша є зустріч з лідером опозиції, екс-прем"єром Віктором Януковичем. Депутат фракції Партії регіонів Олексій Плотніков в інтерв"ю "Німецькій хвилі" підтвердив розбіжності у ставленні до НАТО та візиту Буша всередині парламентської опозиції.

"Протестують ліві сили якісь проти Буша. В нас немає жодних проблем щодо керівника Сполучених Штатів Америки. Це – державний візит. Я не бачу тут жодних проблем, чи необхідності перешкоджати цьому візиту", -сказав він.

Плотніков підтвердив незмінність позиції його партії щодо зближення з НАТО . Він привітав заяву президента Буша про те, що питання вступу України до альянсу має вирішувати на референдумі український народ.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" не протестуватимуть проти НАТО і з Бушем у них немає жодних проблем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі