середа, 08 жовтня 2008 11:17

"Регіони" не погодились з наказом Ющенка і вимагають розпустити Раду

"Регіонал" Олександр Єфремова вимагає, щоб Ющенко спочатку видав указ про розпуск Ради, а вже після цього Рада прийматиме закони по виборах та виділятиме на них гроші.

"Президент не підписав указ про припинення повноважень парламенту, але при цьому поставив задачу: прийняти зміни до виборчого законодавства та затвердити зміни в держбюджет по виділенню коштів на передвиборчу кампанію. У нас виникає запитання, як ми можемо не маючи документа про розпуск Ради приймати ці рішення?

А якщо ми допустимо, що ми приймаємо ці рішення, а президент не підписує указ про розпуск Ради, тоді взагалі складається дурна ситуація".

Щодо того, що від моменту підписання указу ВР припиняє повноваження, Єфремов говорить "Тут можливий такий варіант: указ підписаний, але він вступає в дію з момену його опублікування. Коли указ підписаний, Рада збирається і приймає відповідні рішення. І тоді указ йде на публікацію і вступає в силу".

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" не погодились з наказом Ющенка і вимагають розпустити Раду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі