понеділок, 24 вересня 2007 15:42

"Регіони" не підуть з Майдану до 1 жовтня

Прихильники Партії регіонів мають намір проводити акцію на Майдані Незалежності в Києві до 1 жовтня.

про це в інтерв"ю "Інтерфакс-Україна" повідомив депутат Київської міськради від Партії регіонів Володимир Філіппов.

За його словами, зараз на Майдані виставлені намети, у яких знаходяться прихильники Партії регіонів, що надають допомогу в монтажі сцени для фінального концерту виборчої кампанії партії, наміченого на 28 вересня.

Філіппов пояснив, що монтаж сцени розпочали вже в понеділок, оскільки "це унікальна конструкція для Києва і для Майдану". У зв"язку з цим буде потрібно велика кількість часу, щоб ця конструкція була змонтована вчасно, сказав він.

За словами депутата, під час фінального концерту планується проведення телемостів з різними регіонами України, де будуть проходити такі ж концерти.

Філіппов повідомив, що 28 вересня на Майдані виступлять лідери партії.

Він відзначив, що намети на Майдані розбиті для того, щоб люди, що допомагають збирати сцену, могли відпочити. Філіппов повідомив, що в денний час на Майдані знаходяться близько 500 осіб, у нічний - дещо менше.

За його словами, на Майдані знаходяться в основному представники київської організації Молодіжного союзу регіонів.

Філіппов повідомив також, що 29 і 30 вересня Партія регіонів також планує проводити заходи на Майдані, однак вони будуть носити не агітаційний, а розважальний характер.

Присутність прихильників Партії регіонів на Майдані після концерту 28 вересня, сказав він, пов"язана з необхідністю демонтувати сцену.

Філіппов відзначив, що ніч з 30 вересня на 1 жовтня прихильники Партії регіонів також проведуть на Майдані, де будуть чекати попередніх результатів виборів, а вдень 1 жовтня "розійдуться по будинках відпочивати і святкувати перемогу".

Він також повідомив, що всі необхідні документи для початку робіт з монтажу сцени і розміщенню наметів на Майдані були подані в Київську міськадміністрацію заздалегідь, однак, відповідь від київської влади на деякі з заявок ще не отримана.

"Ми не плануємо поки ніяких революцій. Нам важливо як порахують голоси", - підкреслив Філіппов, коментуючи заяви БЮТ про повторення Партією регіонів технологій 2004 року.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" не підуть з Майдану до 1 жовтня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі