понеділок, 29 жовтня 2007 08:06

"Регіони" не хочуть в коаліцію і мріють про Януковича-прем"єра

"Регіони" не хочуть в коаліцію і мріють про Януковича-прем"єра
Партія регіонів не веде ні з ким ніяких переговорів про створення коаліції.

Про це заявив представник цієї політичної сили, перший віце-прем"єр, міністр фінансів Микола Азаров в інтерв"ю "5 каналу" у неділю ввечері.

"Ми ведемо обмін думками - самий загальний", - відзначив він.

Він також відзначив, що особисто ні з ким не зустрічався з приводу коаліції або можливого розподілу посад. "Ніяких дискусій у мене з цього приводу не було", - заявив "регіонал".

За словами Азарова, його політична сила не збиралася "створювати ніяких коаліцій". "Ми покладалися на те, що ніякої необхідності створювати коаліцію не буде", - сказав він, коментуючи виборчу кампанію Партії регіонів.

Азаров також підкреслив, що Партія регіонів не буде голосувати за кандидатів від демократичної коаліції на посаді прем"єр-міністра й спікера Верховної Ради.

За його словами, єдиним кандидатом на посаду глави уряду від цієї політичної сили є Віктор Янукович, а варіанти голосування за кандидатів від БЮТ і НУНС навіть не розглядаються.

Також Азаров не вірить, що прем"єр від демократичної коаліції набере при голосуванні 228 голосів депутатів, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" не хочуть в коаліцію і мріють про Януковича-прем"єра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі