пʼятниця, 01 червня 2007 08:23

"Регіони" не голосуватимуть за закон про імперативний мандат

Народний депутат України, член парламентської фракції Партії регіонів Тарас Чорновіл заявив про те, що внесення змін до бюджету є частиною домовленостей між Ющенком і Януковичем.

Разом з тим, народний депутат сказав, що коаліція не голосуватиме за закон про імперативний мандат у такому вигляді, як його пропонують опозиційні фракції, "бо, згідно з цим законом, депутата можна позбавити повноважень навіть за те, що комусь не сподобається колір його очей або форма носа", - цитує слова Чорновола прес-служба Партії регіонів.

Крім того, Чорновіл заявив, що Верховна Рада працюватиме, як і працювала, до дня ухвалення присяги новим складом Ради. "В Конституції чітко записано, що парламент дієздатний, поки новий склад Верховної Ради України не прийме присягу. А що стосується цих днів (29-31 травня, на які Президент припинив Указ про розпуск парламенту), то це проблеми Президента і тих двох фракцій ("Наша Україна" і БЮТ). Це цирк, дитяча пісочниця, в яку ми не граємо".

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" не голосуватимуть за закон про імперативний мандат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі