четвер, 05 липня 2007 09:43

"Регіони" назвали сильних і слабких політиків у п"ятірці мегаблоку "НУ-Самооборона"

Авторитетними і харизматичними політиками, які  входять у першу п"ятірку блоку "Нашої України" і "Народної самооборони", є Юрій Луценко і Арсеній Яценюк.

Водночас є і відверто слабкі кандидатури - В"ячеслав Кириленко і Анатолій Гриценко.

Таку думку висловив народний депутат України V скликання (Партія регіонів) Василь Грицак.

"Я не думаю, що рейтинг Юрія Луценка (десь у межах 2%), який входить у десятку топ-політиків України, істотно відіб"ється на електоральних перспективах "Нашої України", - відзначив Грицак.

За його словами, "феномен цієї політичної сили полягає в тому, що рейтинг її лідера, Віктора Ющенка, трохи вище за рейтинг блоку (у співвідношенні 12:10)".

Грицак провів паралелі з Партією регіонів, "де рейтинг Віктора Януковича також дещо перевищує рейтинг Партії регіонів: у співвідношенні 40:38".

Нагадаємо, днями народний депутат V скликання Олександр Третьяков озвучив першу п"ятірку мегаблоку демократичних сил. За його словами, список очолить лідер Народної самооборони Юрій Луценко. Він відзначив, що у першій п"ятірці мегаблоку під N2 буде лідер партії Наша Україна В"ячеслав Кириленко, під N3 - Міністр оборони Анатолій Гриценко, N4 - Міністр закордонних справ Арсеній Яценюк, N5 - один з лідерів Народної самооборони Микола Катеринчук.

За матеріалами ЛIГАБiзнесIнформ

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" назвали сильних і слабких політиків у п"ятірці мегаблоку "НУ-Самооборона"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі