четвер, 12 червня 2008 14:33

"Регіони" назвали найбільше досягнення Тимошенко

Партія регіонів звинувачує уряд Юлії Тимошенко за спроби уникнути відповідальності за погіршення добробуту громадян.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Партії регіонів під назвою "Як видати чорне за біле? Спитайте у Юлії Володимирівни".

Партія зауважує, що Тимошенко за час своєї діяльності "постійно вказує на здобутки своєї команди, бадьоро розповідає про те, як їй нібито вдалося відновити "зростання економіки та промислового виробництва", підвищити надходження до бюджету, зокрема, за рахунок збільшення митних платежів".

"Та найбільшим досягненням діючого уряду, за твердженням Тимошенко, є – ніколи б самі не здогадалися - зростання доходів громадян за рахунок збільшення мінімальних заробітних плат, пенсій та інших соціальних виплат", - обурюються Регіони.

При цьому вони зауважують, що "офіційна статистика свідчить, що нинішнє зростання доходів громадян – це, м"яко кажучи, видавання бажаного за дійсне".

Говорячи про цьогорічні зміни у розмірах соцвиплат, Партія регіонів наголошує, що "вони переважним чином здійснюються відповідно до бюджетних параметрів, закладених на 2008 рік ще урядом Віктора Януковича, та до прийнятих ним же постанов".

У партії заявляють, що "Тимошенко свідомо замовчує про гарний спадок, отриманий нею від попередників".

Також, прем"єр, за словами Регіонів, мовчить про те, що "свої суто популістські виплати, які одразу ж з"їдала породжена непрофесіоналізмом та безвідповідальністю її підлеглих шалена інфляція, вона переважним чином здійснювала саме за рахунок накопичених на рахунках Держказначейства Кабміном Януковича, 24 мільярдів гривень".

"Якщо ж казати про те, як діючий уряд насправді піклується про підвищення добробуту громадян, то слід нагадати, що саме цим Кабміном були зроблені корективи держбюджету на 2008 рік, що передбачають обмеження деяких соціальних виплат певним категоріям громадян", - наголошують у Партії регіонів.

За її словами, "повернення бюджету-2008 в конституційне русло викликало негативну реакцію з боку уряду Тимошенко. Прем"єр заявила про те, що рішенням КС в Україні зруйновано бюджет, а українців уже найближчим часом очікує соціально-економічна катастрофа".

"Замість пошуку виходу з ситуації, що склалася, Юлія Володимирівна вже по накатаній схемі спробувала зняти з себе відповідальність, звинувативши суддів КС і опозицію у виконанні політичного замовлення по дискредитації влади", - заявляють в Регіонах.

"Уряд Тимошенко в черговий раз продемонстрував, що, крім сумнівних PR-акцій, пошуку винних і перекладу відповідальності за власні помилки на інших, він насправді нічого не може зробити для поліпшення добробуту громадян України", - додають у партії.

Українська правда

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" назвали найбільше досягнення Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі