четвер, 15 листопада 2007 08:51

"Регіони" ледь не довели комуніста до інфаркту

"Регіони" ледь не довели комуніста до інфаркту
"Наша Україна-Народна Самооборона" сподівається все ж таки призначити голову робочої групи з підготовки першого засідання парламенту зі свого складу. Про це повідомив Руслан Князевич.

"Ми сподіваємося, що "регіони" все ж таки знайдуть гідну кандидатуру або з тих, хто присутній тут, або зі 175 депутатів свого списку", - сказав він.

Князевич наголосив, що НУ-НС не підтримає кандидатуру комуніста Валентина Матвєєва і закликав ПР відмовитись від ультиматумів у цьому питанні.

"Ми їх тиждень чекали, а вони прийшли й хочуть нас швидко нагнути. Цього не буде!", - запевнив нашоукраїнець.

Він також зазначив, що навіть для Матвєєва стало несподіванкою висунення його кандидатури.

"Я сидів поруч із Матвєєвим і точно бачив, що для нього це було несподіванкою. Він був заскочений цією інформацією і, коли засідання було закрите, він сказав: "Ви хоч попереджайте, бо в мене мало серце не зупинилося. Я уже стара хвора людина", - розповів Князевич.

"Я думаю, що з гуманної точки зору просто якось некоректно кволу стару людину пропонувати на таку відповідальну посаду", - зазначив він.

На питання, яким чином НУ-НС має намір працювати з опонентами в парламенті, якщо вже зараз виникають такі розбіжності, Князевич посміхнувся і сказав: "Конструктивно, в межах Конституції й законів України", пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" ледь не довели комуніста до інфаркту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі