четвер, 17 січня 2008 13:19

"Регіони" ініціюють створення об"єднаної опозиції

Голова фракції Партії регіонів у Верховній Раді, прем"єр-міністр "опозиційного Кабінету Міністрів" Віктор Янукович заявляє про початок процесу створення об"єднаної опозиції.

Про це він сказав журналістам.

"Зараз починається процес створення об"єднаної опозиції", - сказав він.

Лідер ПР зазначив, що його політична сила розраховує на участь у роботі "опозиційного Кабміну" інших політичних сил та організацій.

"В об"єднаному уряді, в опозиційному уряді найдуться, звичайно, місця й для представників інших партій і громадських організацій", - сказав він.

Янукович підкреслив, що обов"язок "опозиційного Кабміну" - здійснення ефективного контролю над владою.

Він підкреслив, що одним з основних питань, над яким буде працювати "опозиційний Кабмін", буде розробка проекту конституційної реформи.

Прес-секретар Януковича Денис Іванеску повідомив журналістам, що наступне засідання "опозиційного Кабміну" пройде в середу 23 січня.

Комуністична партія вважає неможливим створення об"єднаної опозиції.

Партія регіонів сподівається на приєднання Блоку Литвина й Комуністичної партії до "опозиційного Кабінету Міністрів", пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" ініціюють створення об"єднаної опозиції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі