пʼятниця, 15 серпня 2008 08:49

"Регіони" хочуть дізнатися, куди поділися гроші від продажу зброї Грузії

Грузія піддала Південну Осетію дуже жорстокій і цинічній агресії. Гинули мирні жителі, гинули миротворці. І, безумовно, Росія зобов"язана була вжити адекватних заходів.

Про це заявив народний депутат від Партії регіонів Валерій Коновалюк.

"Питання нафти і витіснення Росії як миротворчої держави з Осетії і Абхазії - це питання сьогодні підтримки кандидата від правлячої партії в США Маккейна. Саме він позиціонує себе як єдиний захисник інтересів безпеки США", - відповів політик.

Також він підкреслив, що Україна "несе моральну відповідальність за те, що українські танки давили осетинських людей похилого віку і дітей. Ми відповідальні за те, що українські установки залпового вогню "Град" бомбили Цхинвалі. Вивчаючи прибуткову частину Держбюджету минулого і позаминулого років, можу з упевненістю сказати, що кошти від продажу зброї, яка була продана до Грузії, фактично до бюджету не надходили. Тому Партія регіонів виступає за створення у ВР слідчої комісії з цього питання".

Коментуючи указ Президента Віктора Ющенка, який затверджує порядок перетину державного кордону України військовослужбовцями, військовими кораблями і літаками Чорноморського флоту РФ, що знаходяться на території України, нардеп сказав:

"Коли найважливіше питання про дислокацію і умови переміщення Чорноморського флоту вирішується в телефонному режимі, то він фактично переносить істерію з Грузії на територію України. Потрібно розуміти, що подібні укази проти нашої волі втягують Україну в різні авантюри", - резюмував нардеп, пише ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" хочуть дізнатися, куди поділися гроші від продажу зброї Грузії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі