вівторок, 25 грудня 2007 11:42

"Регіони" готові відпустити Богатирьову

Член Партії регіонів Раїса Богатирьова ще не давала згоди на пропозицію президента Віктора Ющенка стати секретарем РНБО, а взяла "тайм-аут" до ранку вівторка.

Про це розповіла в інтерв"ю Радіо "Свобода" "регіоналка" Ганна Герман.

"Раїса Василівна сказала нам, що згоди вона не давала. Вона взяла тайм-аут до сьогоднішнього ранку", - переповіла вона.

При цьому Герман висловила впевненість, що якщо Богатирьова прийме пропозицію стати секретарем Ради національної безпеки й оборони, то розколу в Партії регіонів не буде, хоча сама Богатирьова, очевидно, не зможе входити до керівництва партії.

"Якщо Раїса Василівна прийме таке рішення, то треба її просто привітати і побажати успіху. Я не думаю, що треба, щоб вона залишала партію, але вона, звичайно, не може бути в керівних органах, оскільки рішення політради визначило нам місце в опозиції", - зазначила Герман.

"Наші лави розколоті не будуть, навіть якщо Раїса Василівна стане секретарем Ради національної безпеки", - запевнила "регіоналка".

У понеділок Ющенко своїм указом призначив члена опозиційної парламентської фракції Богатирьову секретарем РНБО.

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявив, що оскільки його політична сила перейшла в опозицію, її представники не можуть обіймати посади в органах влади і відповідне питання розглядатиметься на засіданні президії політради Партії регіонів у вівторок, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" готові відпустити Богатирьову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі