вівторок, 16 жовтня 2007 14:25

"Регіони" готові віддати пост прем"єра НУ-НС в обмін на коаліцію з ПР

"Регіони" готові віддати пост прем"єра НУ-НС в обмін на коаліцію з ПР
Представник Партії регіонів Тарас Чорновіл заявляє, що у разі створення широкої коаліції Партія регіонів пропонуватиме кандидатуру Віктора Януковича на посаду прем"єр-міністра, однак не виключає, що може бути висунута кандидатура від "Нашої України - Народної самооборони".

"Будемо пропонувати Віктора Януковича, але є вже прецедент, коли у 2006 році ми погодилися на кандидатуру Юрія Єханурова (від "Нашої України")", - сказав він на прес-конференції у вівторок у Києві, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Водночас Чорновіл наголосив, що Партія регіонів ще не визначилася з цим питанням.

Він уточнив, що, поки йдуть переговори й у разі потреби, це питання буде винесене на засідання політради партії.

Він також висловив думку, що "якщо Юлія Тимошенко хоче красиво вийти на президентські вибори, їй необхідно терміново тікати з влади".

Чорновіл повідомив, що консультації щодо формату коаліції в даний час проводять усі з усіма. "Я консультуюсь з окремими представниками БЮТ і НУНС", - повідомив він, додавши: "поки ці переговори носять неофіційний характер, назвати прізвища він не можу".

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" готові віддати пост прем"єра НУ-НС в обмін на коаліцію з ПР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі