понеділок, 15 жовтня 2007 10:12

"Регіони" готові співпрацювати з владою

Депутат Верховної Ради 5-го скликання (фракція Партії регіонів) Тарас Чорновіл заявляє, що обрані від його політичної сили депутати не мають наміру відмовлятися від прийняття присяги.

Про це сказано в повідомленні прес-служби ПР.

"Чутки про те, що ми не приймемо присягу - це результат якоїсь нервозності. Наша партія вже заявила, що ми не збираємося зривати роботу Верховної Ради", - цитує його слова прес-служба.

Чорновіл зазначив, що ПР готова піти в опозицію у випадку створення коаліції блоків Юлії Тимошенко і "Наша Україна - Народна Самооборона".

"В опозицію ми піти готові. Якщо буде сформована коаліція, то всі, хто в неї не ввійдуть, будуть в опозиції", - сказав він.

У той же час, зі слів Чорновола, ПР буде готова співпрацювати з владою.

"Зі свого боку, якщо ми виявимося поза новою коаліцією, ми готові співпрацювати з владою. У цьому проблем нема", - зазначив він.

Раніше лідер блоку свого імені Юлія Тимошенко заявляла про намір новообраних депутатів від Партії регіонів відмовитися від прийняття присяги і спробу в такий спосіб зробити неправочинною Верховну Раду 6-го скликання.

Лідер Прогресивної соціалістичної партії Наталія Вітренко закликає депутатів Верховної Ради 6 скликання від Партії регіонів і Комуністичної партії не приймати присягу і йти на нові позачергові парламентські вибори.

Вибори Ради відбулися 30 вересня, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" готові співпрацювати з владою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі