понеділок, 07 липня 2008 12:30

"Регіони" готові підтримати бюджет Тимошенко - Янукович

"Регіони" готові підтримати бюджет Тимошенко - Янукович

Партія регіонів вимагає продовжити роботу парламенту ще на один пленарний тиждень. Про це заявив лідер фракції Віктор Янукович на погоджувальній раді.

"Враховуючи те, що ми сьогодні вперше побачили цей бюджет, безумовно, я не згоден з пропозицією Миколи Івановича Деркача (голова бюджетного комітету), що на 9 липня можливий розгляд бюджету у парламенті", - сказав Янукович.

Він закликав перед розглядом бюджету розглянути питання, які б "знизили негатив від інфляції", прийняти "низку законів, які б захистили громадян від інфляції".

Також, за словами Януковича, "було б доцільно розглянути ситуацію по першому півріччю і послухати уряд по всіх недоліках, щоб не допустити їх в майбутньому".

"І ця процедура має пройти в парламенті за участю всіх вищих посадових осіб держави, бажано і президента. І лише після цього розглядати бюджет", - відзначив лідер ПР.

Янукович наголосив, що якщо будуть прийняті закони, які пропонує партія, вони готові цей бюджет підтримати.

"Тому на першому місці стоїть питання бюджету, яке дасть відповіді на інші питання. Повторюю ще раз, при відповідних умовах Партія регіонів готова активно приймати участь у розгляді цього законопроекту і, в разі ефективної співпраці його підтримати", - пообіцяв він.

Крім того, Янукович закликав розглянути законопроекти по євро 2012.

Він також відзначив, що його партія готова надати цього тижня проект змін до Конституції

"Ми будемо пропонувати розглянути це питання і створити тимчасову комісію", - сказав Янукович.

Українська правда
Зараз ви читаєте новину «"Регіони" готові підтримати бюджет Тимошенко - Янукович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі