вівторок, 16 вересня 2008 14:48

"Регіони": Гонгадзе замовили американські спецслужби

Метою спецоперації з убивства Гонгадзе було викликати певні процеси в Україні для скидання режиму Кучми.

Про це заявив народний депутат України від Партії регіонів Василь Грицак.

За словами народного депутата, метою спецоперації американських спецслужб з убивства Гонгадзе було викликати певні процеси в Україні для скидання режиму Леоніда Кучми.

"Те, що цією людиною виявився Гонгадзе, було справжньою випадковістю. Нею міг бути будь-який інший відомий журналіст", - вважає Грицак.

Він також підкреслив, що ніколи не говорив і ніколи не скаже, що це вбивство планував режим Кучми.

Парламентарій також взазначив, що ніхто не збирається розслідувати цю справу, так, як це належить правоохоронним органам.

Грицак також повідомив, що не вірить свідченням виконавців вбивства, які сьогодні засуджені, оскільки вони давали дуже суперечливі свідчення. На думку парламентарія, судовий процес у справі вбивства Г.Гонгадзе був закритим, ніякої інформації громадськості не надавалося.

"Після рішення суду вже можна було деяку інформацію дати і народним депутатам, і журналістам, щоб вони донесли її народу", - вважає Грицак, повідомляє ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони": Гонгадзе замовили американські спецслужби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі