Ексклюзиви
вівторок, 23 вересня 2008 13:14

"Регіони" домовлятимуться про коаліцію з Литвином після обіду

Партія регіонів сьогодні проведе переговори з Блоком Литвина про створення коаліції. Про це журналістам повідомив заступник голови фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

"Я домовився з представниками Блоку Литвина в другій половині дня зустрітися", - сказав він. Відповідаючи на запитання, чи можна це вважати офіційними переговорами, Єфремов відзначив, що "важко провести лінію, що називається офіційними, а що - неофіційними переговорами".

"Якісь розмови, які відбулися в рамках якихось зустрічей, бувають більш продуктивними, ніж офіційні переговори, які ведуться", - сказав Єфремов.

Нагадаємо, раніше сьогодні Єфремов повідомив, що на вечір заплановані переговори про створення коаліції між Партією регіонів і БЮТ.

"Щойно ми з нашими колегами (БЮТ) переговорили, і вони попросили посунути на якийсь час дані консультації у зв"язку з тим, що у них на цей час (15:00) призначені якісь їхні заходи. Ми пішли на цей крок, це чисто робочий процес", - сказав Єфремов.

Ще раніше Єфремов повідомляв про те, що консультації з БЮТ щодо створення коаліції розпочнуться о 15:00.

У свою чергу голова фракції БЮТ Іван Кириленко заявив, що БЮТ не отримував офіційної пропозиції щодо проведення таких консультацій.

За матеріалами: РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" домовлятимуться про коаліцію з Литвином після обіду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути