пʼятниця, 08 червня 2007 12:09

"Регіони": 10 опозиціонерів відкликали свої заяви

Член фракції Партії регіонів Василь Кисельов заявляє, що близько 10 депутатів від опозиції відкликали свої заяви, які мали стати підставою для складення своїх повноважень.

"Існує до десятка заяв про відкликання своїх попередніх заяв – це бютівці і нашоукраїнці", - сказав Кисельов.

Він додав, що регламентний комітет та секретаріат продовжать вивчати достовірність поданих заяв і спікер поступово зачитуватиме їх на сесії парламенту.

"Сьогодні вони вже не будуть розглядатися, а на наступному пленарному засіданні у вівторок ми плануємо оголосити ще багато заяв", - зазначив він.

"Заяви від БЮТ не були оголошені, оскільки до них існує набагато більше претензій, ніж до "нашоукраїнських", - наголосив Кисельов.

"Ці 28 заяв, які ми зачитали у п"ятницю, вони виконані бездоганно. До інших є питання", - пояснив депутат.

Кисельов висловив свою версію, чому "нашоукраїнці" вимагають віддати свої трудові книжки.

"Якщо вони заберуть ці книжки без запису про звільнення, то вони і далі вважатимуться народними депутатами", - припустив депутат 5-го скликання.

Спікер Олександр Мороз зачитав у п"ятницю 28 заяв "нашоукраїнців" про складення депутатських повноважень і попросив ЦВК зареєструвати наступних 28 кандидатів за списком, повідомляє Українська правда.


Зараз ви читаєте новину «"Регіони": 10 опозиціонерів відкликали свої заяви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі