понеділок, 19 листопада 2007 15:00

"Регіонам" потрібно усунути Кернеса, щоб підвищити свій рейтинг на Харківщині

Замість того, щоб позбавти повноважень Геннадія Кернеса, котрий максимально дискредитував ПР на Харківщині, місцеві регіонали карають тих депутатів місцевих рад, які критикували роботу одіозного секретаря міськради.

Про це заявив заступник директора АМС Олексій Голобуцький, коментуючи позбавлення депутатських повноважень деяких депутатів обл- і міськради від ПР на останній партконференції.

"Примітно, що під час останньої виборчої кампанії саме цих депутатів виключили з ПР за "дискредитацію партії", - сказав він. - Проте саме вони виступали з різкою критикою політики видних харківських регіоналів - Василя Салигіна і Геннадія Кернеса. Які, у свою чергу, на думку більшості незалежних експертів, за останні декілька років дискредитували ПР на Харківщині по-максимуму. Подібна "зачистка" інакодумців є спробою звалити проблеми харківських регіоналів "з хворої голови на здорову" і, зрештою, ні до чого не приведе. Тобто керівництву ПР для підвищення своїх рейтингів потрібно було б усунути саме Геннадія Кернеса і Василя Салигіна, а не людей, які їх критикують", пишуть "Подробиці".

Зараз ви читаєте новину «"Регіонам" потрібно усунути Кернеса, щоб підвищити свій рейтинг на Харківщині ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі