понеділок, 26 березня 2007 15:47

"Регіонам" не подобається Медведько

Фракція Партії регіонів незадоволена роботою генпрокурора Олександра Медведько, але не ініціюватиме його відставку. Про це заявив сьогодні на прес-конференції член фракції Василь Кисельов.

Він відзначив, що у парламентської коаліції накопичилося дуже багато питань до Генпрокурора, оскільки в Україні досі не розкрито жодної резонансної кримінальної справи.

Проте, за словами Кисельова, навіть якщо президент Віктор Ющенко внесе на розгляд парламенту проект ухвали про недовіру Генпрокуророві, фракція Партії регіонів за нього не голосуватиме.

За словами Кисельова, інакше "потім можуть звучати заяви" про те, що така ситуація була створена штучно, а коаліція поставила на посаду "свою людину".

"Ми змусимо цього прокурора працювати", – сказав депутат, додавши, що нинішній Медведько був вибраний "з подачі "Нашої України" і Блоку Юлії Тимошенко". Критика на адресу Медведько неодноразово звучала з боку опозиції, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонам" не подобається Медведько». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі