Ексклюзиви
середа, 20 жовтня 2010 16:59

"Регіонал" вирішив поповнити бюджет за рахунок родичів нардепів

"Регіонал" вирішив поповнити бюджет за рахунок родичів нардепів

Раніше відвідування зали делегацій для нардепів та їхніх сімей було безкоштовним. Про це сказав голова регламентного комітету, "регіонал" Володимир Макеєнко в коментарі кореспонденту Gazeta.ua.

"Раніше сім'я депутата безкоштовно обслуговувалася в залі делегацій. Це все було безкоштовно", - наголосив він. "А тепер платитимуть 180 гривень. А от сума в 1100 гривень - це був комерційний зал, який був окремо. А от згідно із законом "Про статус народного депутата" депутатські зали родичам надавалося безкоштовно. Гроші йшли з бюджету. А ми зробили, щоб це було оплачувано".

Однак, зазначив політик, не важливо, скільки це дасть додатково грошей до бюджету.

"Але є обслуговування - заплатіть, будь ласка", - підкреслив він. "Хоча коли я заходжу в зал, то депутати питають: Що ж ти робиш? А я роблю так, щоб це було не з бюджету і щоб був результат", - додав він.

Нагадаємо, що вчора з'явилась інформація, що за ініціативою ДУС члени сімей депутатів тепер будуть користуватися залами офіційних делегацій українських аеропортів за пільговим тарифом.

У листі, підписаному керівником парламентського регламентного комітету "регіоналом" Макеєнком містилося прохання поінформувати депутатів про те, що відтепер члени їхніх сімей зможуть користуватися послугами залів офіційних делегацій українських аеропортів і аеровокзалів не за тарифом 1100 грн., а всього за 180 гривень.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" вирішив поповнити бюджет за рахунок родичів нардепів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути