четвер, 15 березня 2007 21:06

"Регіонал" Тихонов зізнався, що також зривав шапки у молодості

Голова парламентського комітету з питань державного будівництва та регіональної політики Віктор Тихонов днями дав інтерв"ю "Газеті по-українськи". Кореспонден видання запитав:

Під час нещодавнього блокування електрощитової в парламенті ваш однопартієць Василь Кисельов запитав у опозиції: "Хто більший бандит: той, хто шапки зривав, чи той, хто сім мільярдів украв?" (Кисельов мав на увазі Віктора Януковича та Юлію Тимошенко. — "ГПУ"). Як ви гадаєте, хто більший бандит?

— Донбас — це особливий регіон, - відповідає Тихонов. - На шахти завжди звозили зеків. Удень — це нормальна людина, а ввечері йшов шапки зривати чи ще щось. Тоді серед молоді це вважалося круто. Я сам таким займався. На дискотеці ми з хлопцями гребінці в дівчат із волосся витягали. З них такі класні ракети виходили, — Тихонов мружить очі. — Якщо людина відсиділа і судимість знята, то вона не судима. Щоб у ті часи вступити до Комуністичної партії, треба було отримати рекомендації. Їх давали, лише якщо ти людину знаєш не менш як десять років. Тоді навіть розлучення з дружиною вважалося злочином. Так от, Янукович дослужився до високої партійної посади.

Повне інтерв"ю читайте тут

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" Тихонов зізнався, що також зривав шапки у молодості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі