пʼятниця, 15 лютого 2008 09:29

"Регіонал" розбив голову БЮТівцю під час бійки у Раді

"Регіонал" розбив голову БЮТівцю під час бійки у Раді
Під час бійки у Верховній Раді серйозно поранено депутата-бютівця. Про це у програмі "Re:Акція" на "5 каналі" повідомив народний депутат від НУНС Юрій Кармазін.

"Позавчора серйозно поранили депутата з БЮТ. І ніхто про це не повідомив. Про всякий маразм, що хтось комусь покусав руку - повідомляли засоби масової інформації, серйозно говорили і по телебаченню і кругом. А те, що людині розбили голову - і це зробив депутат із регіонів,- про це ніхто не сказав! Прізвище того депутата, що вдарив, є Саламатін. І я хотів би, щоб Янукович приніс вибачення українському народу за це і виборцям, і щоб зараз не було подвійних стандартів по відношенню до того самого Луценка. Луценко побився з Черновецьким - це засуджує пан Янукович. А те, що його член фракції при блокуванні б`є в голову страшенно серйозно людину - це він не засуджує!", - сказав Кармазін пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" розбив голову БЮТівцю під час бійки у Раді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі