пʼятниця, 17 грудня 2010 09:32

"Регіонал" побачив, як "бютівці" озброїлися металевими ланцюгами

"Регіонал" побачив, як "бютівці" озброїлися металевими ланцюгами

"Регіонал" Владислав Лук'янов заявляє, що бачив, як БЮТівці, які охороняли трибуну парламенту у четвер, заносили до зали металевий ланцюг.

Про це він сказав в ефірі Тві, повідомляє прес-служба телеканалу.

Лук'янов сказав, що був присутній у сесійній залі під час бійки між депутатами БЮТ та Партії регіонів, проте не бачив, чи били "регіонали" стільцями представників опозиції.

"Спочатку почалася штовханина. Але між окремими депутатами почалися особисті образи, лайки, нецензурні вирази, принизливі... Я був там присутній, але я був у іншій частині зали, і я не бачив цього. Зламаний стілець я бачив. А об кого? Я не бачив цього!" — сказав він.

Лук'янов також не став називати конкретні прізвища депутатів, які брали участь у бійці і могли завдати своїм колегам серйозних тілесних ушкоджень.

"Досить велика кількість була депутатів з обох боків — майже половина фракції БЮТ, і половина фракції "Регіонів". Не бачив, не знаю. Нічого не можу сказати...", - сказав він.

Водночас Лук'янов пригадав, що бачив, як представники фракції БЮТ заносили до зали парламенту металевий ланцюг.

"Я особисто бачив металевий ланцюг, який заносили до залу представники фракції БЮТ. Важко сказати для чого його заносили... Якщо його заносили, то його могли і використовувати" — сказав він.

Лук'янов також повідомив, що бачив і металеві дроти, і ланцюги. Але підтвердив, що застосування металевих дротів відносно депутатів від Партії регіонів не було.

"Це ненормальна ситуація. Мені соромно, що парламент працює у такому режимі. Я вважаю, що ми повинні вжити якихось заходів, аби бійки між депутатами припинити і відійти від цього" — додав регіонал.

Як відомо, у результаті вечірнього штурму трибуни "регіоналами" сильно постраждало кілька БЮТівців.

Так, до лікарні потрапили депутати від БЮТ Гнаткевич, Василь Кравчук, Володимир Бондаренко і Михайло Волинець.

Волинець отримав травму голови, Гнаткевич станом на вечір четверга перебував у важкому стані.

Украинская правда

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" побачив, як "бютівці" озброїлися металевими ланцюгами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі