понеділок, 15 листопада 2010 13:49

"Регіонал" назвав законопроекти опозиції макулатурою

"Регіонал" назвав законопроекти опозиції макулатурою

Лідер фракції Партії регіонів Олексадр Єфремов називає макулатурою законопроекти, які вносить опозиція.

Про це він сказав під час погоджувальної ради.

За словами депутата, деякі лідери опозиційних фракцій, які "перестали ходити на роботу в парламент, але постійно беруть участь у ток-шоу" і розповідають там про велику кількість розроблених ними законопроектів.

"Але це не законопроекти, а сміття, який Верховна Рада розглядає і не приймає по них рішення", - сказав він.

Єфремов зазначив, що роботу народного депутата потрібно оцінювати за результатами, тобто за кількістю прийнятих законопроектів, а не "за кількістю макулатури", яка вноситься на розгляд парламенту.

У свою чергу, спікер парламенту Володимир Литвин наголосив, коментуючи висловлювання Єфремова заявив, що в парламенті стартувала виборча кампанія.

За словами Литвина, досить часто "штампуються законопроекти, потім вносять прізвища доповідачів, і при цьому і під час роботи начебто б, але результат нульовий або негативний".

Раніше в ефірі низки українських телеканалів представники опозиції висловлювали незадоволення стосовно неухвалення законопроектів, які вносить опозиція.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" назвав законопроекти опозиції макулатурою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі