четвер, 19 серпня 2010 12:37

"Регіонал": Мітинги Хари – на руку Тимошенко

"Регіонал": Мітинги Хари – на руку Тимошенко

У Партії регіонів не розуміють дії керівника Федерації профспілок України Василя Хари, пов"язані з нагнітанням ситуації навколо переговорного процесу між Кабміном і Міжнародним валютним фондом.

Однопартійці вважають, що Василь Хара не захотів використати усіх можливостей для соціального діалогу і "накручує" ситуацію.

"Я дуже стримано ставлюся до таких ура-патріотичних кроків, які робить Василь Хара, - каже його однопартієць, нардеп-"регіонал" Владислав Лук'янов, 46 років. - Такі мітинги, які організовує Хара, ніяк не вплинуть на співпрацю уряду та Міжнародного валютного фонду. Ситуація непроста, але вдаватися до мітингів - це остання стадія отримати підтримку з вулиці. Для політика це досить хибний крок. Це його помилка. Не використав він всі можливості для ведення діалогу. Хара мав би домовлятися, роз'яснювати ситуацію. А так мітинги можуть бути на руку Тимошенко. Можливо, щось Хара для себе не вирішив і так діє. Якщо члени профспілок його в цьому не підтримають, то можуть переобрати на цю посаду когось іншого".

Раніше Василь Хара заявляв що Федерація профспілок України переходить до масових протестів проти уряду у зв"язку з підняттям тарифів на газ для населення.

Керівник ФПУ зазначав, що таким чином порушуються обіцянки президента. Хара називав такі дії Кабміну негідними: "Мені дуже прикро, що мій рідний уряд і прем"єр-міністр вчиняють так негідно. Вони ігнорують соціальних партнерів".

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал": Мітинги Хари – на руку Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі