вівторок, 04 грудня 2007 14:43

"Регіонал" Колесніченко звинуватив Тимошенко у політичній корупції

"Регіонал" Колесніченко звинуватив Тимошенко у політичній корупції
Депутат Верховної Ради від фракції Партії регіонів Вадим Колесниченко вважає, що пропозиція опозиції з боку коаліції висунути кандидатуру на посаду першого віце-спікера є корупційною.

Про це сказано в повідомленні прес-служби ПР.

"Коли Юлія Тимошенко пропонує іншим фракціям одержати посади віце-спікерів і проголосувати за обрання керівництва Верховної Ради пакетом, це і є політичною корупцією, що фактично здійснюється за принципом "ти - мені, а я - тобі", - передає прес-служба слова Колесниченка.

Разом з тим депутат не виключає можливості обрання голови Ради у вівторок.

"Не виключено, що голову Верховної Ради буде обрано сьогодні. Але серед помаранчевої коаліції немає єдності", - сказав представник ПР.

Зі слів Колесниченка, фракція ПР вважає, що кандидатура на пост голови парламенту повинна голосуватися окремо, таємним голосуванням.

"Ми будемо відстоювати це для того, щоб норми демократії в нас були найголовнішими", - заявив Колесниченко.

Коаліція запропонувала опозиційним фракціям висунути свою кандидатуру на посаду першого заступника голови Верховної Ради.

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко виступає за те, щоб вся президія Ради обиралася одночасно.

4 грудня Рада розгляне обрання спікера і його заступників, повідомляють Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" Колесніченко звинуватив Тимошенко у політичній корупції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі