вівторок, 05 жовтня 2010 16:21

"Регіонал" через Господа і Бандеру "вибиває" крісло мера

"Регіонал" через Господа і Бандеру "вибиває" крісло мера

3 жовтня у греко-католицькому соборі Святого Юра у Львові місцеві представники "Партії Регіонів" молилися, аби їхній кандидат у мери, нардеп Петро Писарчук переміг на виборах. Потім вони поклали квіти до пам'ятників Івану Франку та Степанові Бандері.

Інформація про це з'явилася на офіційному сайті "регіонала".

"Мене з дитинства батьки вчили, що без Бога ні до порога, - розповів Gazeta.ua Петро Писарчук. - На молебень зійшлися усі депутати, які щиро бажають мені перемоги. Будемо надіятися, що Господь почув наші молитви. Згодом вшанували пам'ять національних героїв - Івана Франка та Степана Бандери".

За його словами, центральна влада Партії регіонів нормально поставилася до цього заходу.

"З Києва прийшов лист, де написано, що мені ніхто не буде вказувати, на які місця покладати квіти. Вони мусять зрозуміти, що Україна - різна. Історії у кожній її стороні теж різні. Кожен має своїх героїв. Коли ми навчимося поважати героїв один одних, традиції один одних, тоді тільки зможемо нормально співіснувати. Треба уникати таких протиріч, тоді Україна стане єдиною та міцною державою", - зазначив нардеп.

Раніше у ЗМІ з посиланням на офіційний сайт Писарчука з'явилась інформація про захід за його участю. Проте зараз цієї новини на веб-сторінці депутата немає.

На запитання, чому через два дні інформація зникла із сайту, Писарчук не зміг відповісти.

"Я не знаю, - занепокоївся нардеп. - Зараз передзвоню, перепитаю".

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" через Господа і Бандеру "вибиває" крісло мера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі