четвер, 11 вересня 2008 11:27

"Регіоналка" знялась для журналу в діамантах і з глибоким декольте (ФОТО)
7

"Регіоналка" Ірина Бережна недавно сфотографувалась для одного глянсового журналу, і натяку на парламентські ряди там взагалі немає.

Перед читачами вона з"явилася в образі "жінки-вамп" в дорогих нарядах і діамантах. "Коли мені були років 7-8, на відпочинку стався цікавий випадок, про який мені розповіла моя мама. Вийшовши з холу готелю, в якому ми зупинилися, вона побачила мене в оточенні інших дітей. Причому деякі були значно старші за мене.

Прислухавшись до нашої бесіди, вона почула, що я грала з ними... в парламент. Я стояла за імпровізованою трибуною і імітувала спікера. Неймовірно, але факт: я завжди любила дивитися засідання Верховної Ради. Коли трохи подорослішала, заявила батькам, що буду юристом. Як бачите, обидві ці мрії дитинства здійснилися". 28-річна депутатка не перестає мріяти і сьогодні про політику: "Сподіваюся, через кілька років я зможу сказати "подивіться, як багато я хочу зробити", а "дивіться, що я вже зробила".

Це моє найголовніше завдання на весь той час, який я присвячуватиму політиці. А йти з неї я поки нікуди не збираюся". При цьому, що Бережній доводиться працювати в суто чоловічому колективі, вона намагається ще й красу і стиль у всьому цьому політичному "шоу" побачити.

"Можливо, я не буду дуже оригінальна, але красива людина для мене - це поєднання внутрішньої харизми, чарівності і зовнішньої привабливості. Без цих компонентів краса неможлива.

Стиль - це уміння, надівши дуже просту на вигляд річ, виглядати в ній неповторно, зберігши при цьому індивідуальність".

Свою оригінальність Бережна бачить у дорогих марках одягу - AlexanderMcqueen, YvesSaintLaurent, Chanel, MarcJacobs, StellaMaccartney, Chloe, SophiaKokosalaki, DerekLam, MaisonMartinMargiela.

А її індивідуальність виражається нарядами американських і лондонських дизайнерів.

"У моді найголовніше - створити власний стиль, а це вдається тільки тим, хто уміє поєднувати абсолютно непоєднувані на перший погляд речі, не зраджуючи при цьому своєму стилю".

Але все таки статус зобов"язує її постійно бути на виду. І публічність для Бережної - "величезна відповідальність".

"Особливо, якщо це стосується політика. Тому у мене, як і у будь-якої нормальної людини, часто виникає бажання усамітнитися або відпочити в колі сім"ї і близьких мені людей".

Зараз близькою людиною для Ірини став співак Андрій Кравчук. Адже саме з ним у Бережної тепер "любов". Скрізь на світських заходах вони з"являються разом, зображаючи закохану парочку.

Хоча себе Бережна світською левицею не вважає. "Я достатньо рідко буваю на так званих тусовках, тому що, по-перше, вважаю це даремно витраченим часом, якого у мене і так немає, а по-друге, мені це просто нецікавий.

Тому на публічних заходах я з"являюся украй рідко і, як правило, там, де організаторами є мої близькі друзі, яких я завжди рада бачити.

 Значно більше мені подобається у вільний час ходити в театр, де я по-справжньому отримую задоволення і відпочиваю душею".

VIP, "CosmoLady"

Зараз ви читаєте новину «"Регіоналка" знялась для журналу в діамантах і з глибоким декольте (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі