пʼятниця, 28 січня 2011 22:54

"Регіонали" вважають, що Луценко має відповісти за "пір під час чуми"

"Регіонали" вважають, що Луценко має відповісти за "пір під час чуми"

Кримінальна справа проти екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка нічим не відрізняється від тисяч інших, які перебувають у проваджені Генеральної прокуратури.

Таку думку в ефірі 5 каналу висловив народний депутат Олег Надоша.

"Сьогодні дуже велика істерика, що переслідують опозицію. Якщо уважно подивитися по тих справах, якими займається Гепрокуратура, а їх 3 тисячі, то доля Луценка - це крапка з того страхіття, що творилося. Нам закидають, що випадок маленький, яка різниця: вкрадено тисячу чи півтора мільйони, чи мільярлд? Якщо подивитися на ту кількість притягнутих до відповідальності людей, то там не тільки помаранчеві. Там є і від інших політичних сил, і бізнесмени і від господарників", - зазначив "регіонал".

Те, що у суспільстві справу проти Луценка вважають політичним переслідуванням, нардеп пояснив наступним чином:

"Ми завжди відрізняємось поблажливістю до того, хто займається розкраданням бюджетних коштів. Але на кухні любимо говорити, що от на нову машину накрав, а он у сусіда третя корова. А коли влада береться за таких, "ой, жалко, такий гарний хлопець, так гарно говорить". А опозиція вміє гарно говорити, і преса відпрацьовує гарно за них", - сказав нардеп.

Надоша переконаний, що слідство не чинить тиску на родичів Луценка.

"Я взагалі вважаю, що діти і родина ні до чого у цій ситуації. Не можна спускати якісь речі чи шантажувати політика дитиною. Я сам не так давно був у такій ситуації. Але я вважаю, що цих людей викликали не для того, щоб притягти до обвинувачення. Сьогодні проти них не висунуто ніяких звинувачень", - наголосив "регіонал".

Надоша вважає, що Луценко не мав права порушувати постанову Кабінету міністрів і витрачати кошти на святкування Дня міліції.

"Маємо постанову кабміну Тимошенко, тодішньої шефині Луценка, про заборону гучних святкувань у період кризи. Це був саме той випадок, коли пір під час чуми. Був орендований один з найдорожчих концертних залів, були запрошені дорогі виконавці. Не знаю, чи це сподобалось рядовим міліціонерам, які не були там, але те, що відбулося порушення - це факт", - підсумував нардеп.

Нагадаємо, Генпрокуратура наклала арешт на майно еск-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка. Через те, що він та три його співробітники нанесли державі збитки у розмірі понад 970 тис. грн.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" вважають, що Луценко має відповісти за "пір під час чуми"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі