четвер, 21 жовтня 2010 23:23

"Регіонали" вважають дурнею купівлю голосів

"Регіонали" вважають дурнею купівлю голосів

Купувати голоси виборців технологічно дуже складно.

Про це в ефірі 5 каналу заявив народний депутат Дмитро Святаш.

"Технологічно купити голоси важко. Є, звісно, технічні засоби, можна на мобільний телефон зняти, але це все дурня. Єдиний спосіб з цим боротися - це розяснювальна робота з людьми і підвищення свідомості населення", - упевнений нардеп.

Святаш переконаний, що позиція президента гарантує проведення чесних і прозорих виборів до місцевих рад.

"Президент може прореагувати у межах свїх повноважень. Найменше - це звільнення. Якщо у діях буде склад злочину, то мова може йти про кримінальну відповідальність. Президент заявив, що він за чесні вибори. Губернатори мають забезпечити нормальну явку, рівні можливості для спостерігачів, а що стосується голосування, то це залежить від оцінки виборцями діяльності влади і опозиції", - переконаний "регіонал".

Святаш визнав те, що останнім часом рейтинги Партії регіонів катастрофічно впали.

"Наша партія прийшла до влади у дуже не благополучні для України часи. Наші непопулярні кроки - це хірургічне втручання, яке ми вимушені зробити. Знаєте, українці дуже критично ставляться до влади. Опозиція - це добре, а от влада... Вони хочуть покращення от зараз, сьогодні, а бажано ще вчора. Тому потрібно розуміти, що рівень підтримки влади під час непопулярних кроків завжди падає", - зазначив нардеп.

Святаш заперечив тиск з боку влади на опозицію і заявив, що виборчому процесу більше перешкоджають представники ВО "Батьківщини".

"У Харкові "Батьківщина" відкликає своїх представників у виборчих дільницях, блокують роботу виборчих комісій, щоб потім подати до суду. Не влада хоче нечесних виборів, а опозиція. Харків - це інтелігентне, демократичне місто, і як би не намагалися суперники Партії регіонів, ми маємо там велику перевагу перед усіма іншими. Наш кандадат у мери випереджає Авакова майже вдвічі, а ПР має перевагу як на партійному рівні, так і на мажоритарному", - підсумував "регіонал".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" вважають дурнею купівлю голосів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі