пʼятниця, 08 жовтня 2010 16:02

"Регіонали" відхрестилися від "клонів" "Батьківщини"

"Регіонали" відхрестилися від "клонів" "Батьківщини"

Партія регіонів не заважає "Батьківщині" реєструвати кандидатів на Київщині.

Про це на брифінгу сказав перший заступник голови Партії регіонів Володимир Рибак.

"Сьогодні влада там знаходиться не в руках Партії регіонів. Побачимо, що буде після виборів"

На уточнюючу ремарку, що губернатора Присяжнюка призначив президент, Рибак зазначив:

"Я так і знав, що ви спитаєте. Стосовно губернатора, то він пише: діюча влада не створюж перешкод "Батьківщині", не фальсифікує списки кандидатів. Звинувачення носять суб'єктивний характер", - зауважив застуник Азарова.

Рибак порадив партії Юлії Тимошенко навести лад.

"Хай вони розберуться у себе в партії. Хто там у них головний, хто кандидати у комісію. Стосовно того, що когось з них не реєструють, то це питання до комісій. Якщо документи оформлені правильно, всіх реєструватимуть", - запевнив заступник Азарова.

За його словами, подібні заяви опозиції-свідчення майбутньої поразки на виборах.

"Опозиція хоче застовбити свій майбутній програш на виборах. Це ми знаємо. Ми переживали такий період з 2005 року, коли програли вибори та пішли в опозицію. Тоді від нас пішли 50 тисяч людей, які стояли в черзі за посадами. У нас також була ситуація, як і у них. Переживуть", - резюмував він.

Раніше, лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко недодноразово звинувачувала Партію регіонів і особисто Віктора Януковича в фальсифікації виборчих списків БЮТ та реєстрації "клонів" партії.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" відхрестилися від "клонів" "Батьківщини"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі